tisdag 13 januari 2015

TJUGONDAG KNUT

Idag är det Tjugondag knut och julen ska ut för er som har härdat in i det sista. Min fulgran åkte ut med huvudet före i söndags, jag brukar stå ut till den "rätta" dagen men i år gick det inte. Tänk vad men grejar och donar till just denna högtid, släpar fram kartonger och ljusstakar från förrådsgömmorna och det är så himla roligt varje år trots att det inte varar så lång tid.

Bild: Ikea

Nu är det mysiga färgglada ett minne blott och allt är mest svart, vitt och grått här hemma igen. Hittade dessa fina bilder hos Ikea och en eller två av Sorsele stolarna skulle jag tänka mig att pryda badrummet med (tills bastun dyker upp) och denna gång tänkte jag vända mig till Blocket. Jag har ju en bloggvän Susanne som verkar vara ett blocketproffs så jag tänkte försöka följa hennes fotspår.

Bild: Ikea

En stege skulle jag också kunna tänka mig till badrummet, vi får väl se vad lilla Blocket har att erbjuda.Kram6 kommentarer:

 1. Ja, på Blocket kan man verkligen göra fynd! Och det är ju bra att göra som den bästa ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Tyvärr har jag aldrig lyckats fynda på blocket. Kanske funkar om man är beredd att åka till typ Norrland men då blir det ju dyrt ändå med tanke på bensinkostnad. ;)
  Jag är ute efter ett mindre skåp och ett nättare skrivbord som man kan måla om så ser du något sådant när du är ute och letar så hojta till.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Samma här, mest svart o vitt nu. De där Sorselestolarna har vi 2 av och trivs med de. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Älskar Blocket både säljer o köper mycket där. Sålde en av våra soffor innan jul, trodde aldrig jag skulle bli av med den, tog bara någon timme så var den såld, toppen. Mitt svarta skåp fyndade jag på Blocket för 500 spänn, ok det har behövt lite omvårdnad o kärlek men det har blivit sååå fint. Lycka till i ditt letande. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Älskar också blocket! Köper och säljer! Hittade bla mina Ektorpsschäslonger där!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Perfekt med blocket : ) Jag tänkte faktiskt på dig igår då jag dansade! Minns att du gick på balett! Jag har bestämt mig för att fortsätta med floortechnique men klassisk balett ovanpå det blir för bra ;) Jag springer ju med nästan jämt ;) kramar i massor till en fin tjej som dig! /Sofia

  SvaraRadera