måndag 12 januari 2015

SNÖ
Oj vad snö (visst är det ett konstigt ord) vi fått nu och det snöar fortfarande. Det positiva är att att alla barn kastar paddor, kontroller och tangentbord åt fanders och springer ut och leker på riktigt, en härlig syn och dessutom får jag en chans att använda mina nya vinterskor som jag fick i födelsedags present av maken. 

Mormor har fyllt 90 också så i helgen var det stort kalas hemma i Sandviken och jag fick träffa massor med kusiner från norr tills söder plus en massa små kusinbarn med diverse basilusker så nu sitter jag här med en kopp te och snorar lite men det var det värt. Tack för presenttipsen också det blev en upplevelse hon fick med mamma och mig, en resa, en spaweekend, teater/middag eller vad hon nu vill och orkar med det får hon bestämma själv.

Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad i snöovädret. Malin är hästvakt idag och red på kompisens stora häst och jag pulsade bredvid med en liten Shetlandsponny i handen som en hundpromenad ungefär. Nu blir det inomhusaktiviteter resten av dagen, eldning och plugg.Ha en fin vit måndag!

Kram5 kommentarer:

 1. Min pappa fyllde 90 i december ;)))....tänk att få bli så gammal;).....här har vi också fått mera snö...och nu har det börjat att snöa igen ;))....till min stora glädje, hihi....jag vill ju ha snö på vintern...
  Ha en bra dag!
  Kramis bia<3

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med snö, äntligen!! Så mycket ljusare det blir ute då.
  Hoppas det får ligga ett tag nu utan blask.

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Fina kängor! Ser ut att vara typ såna som jag vill ha. Har ett par Sorel-stövlar som är på tok för stora, så jag kan inte gå några längre sträckor.

  Kul att träffa en massa släkt så där på ett kalas, mindre kul att bli smittad förstås.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Jag stod och funderade på om jag skulle hoppa i Conversen idag! ingen snö här...
  Så trevligt med 90 års kalas, en upplevelse måste väl ändå vara den perfekta presenten

  Krya på dig
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Tävla hos mina vänner Carola: http://roomofkarma.se/ Pernilla:http://inredningochguldkanter.se/ och Heléna :http://houseofadela.se/!!

  SvaraRadera