tisdag 12 februari 2013

MAJSFLICKAN

"If you scratch my back, i'll scratch yours"Hej!

Jag tror min familj är rätt less på att klia mig på ryggen så nu har jag fått en extra arm som ska sköta jobbet och den funkar faktiskt bra. Än så länge har den i alla fall inte sagt - Nej jag orkar inte!!!

Jag måste bara berätta en rolig grej också. Min dotter hänger rätt mycket på ett café i stan, hon äter ofta lunch där och de dagar hon jobbar hämtar hon även sin middag där och hon beställer alltid samma sallad, inga undantag och innan hon hunnit fram till kassan är oftast salladen redan ihop plockad och klar. Nu har det även kommit fram att hon har ett smeknamn där bland de anställda. 
De söker nämligen folk nu till sommaren så Malin lämnade in sitt CV och när de bläddrade igenom ansökningarna så upptäckte de att "Majs-flickan" sökte jobb........ha ha ha jag skrattar fortfarande bara jag tänker på det. Kan se framför mig när de anställda lullar runt där på eftermiddagen och undrar om inte  Majs-flickan har varit här idag? eller - Oj nu har vi slut på majs, hoppas inte Majs-flickan kommer idag! 
Nu har i alla fall Majs-flickan varit på intervju och hon har även provjobbat där en eftermiddag. Hon gillar stället men har luskat lite bland de andra tjejerna som redan jobbar där och lönen verkar inte vara den bästa. Hon nöjer sig inte bara med extra majs i salladen hon vill även ha extra betalt också så vi får väl se hur den här historien med Majsflickan slutar.


Nu är jag på väg hem från jobbet och det är fortfarande hyfsat ljust ute, det känns lovande.Vi ses!

KRAM
9 kommentarer:

 1. Ha ha hon är verkligen omtyckt, kul med majsflickan :)
  Synd att de ska vara så dåligt betalt, men bättre än ingen ting kanske?

  Kramis

  SvaraRadera
 2. Precis en sådan korg har jag också!Den har jag till tvätten. :-)
  Jag har ju jobbar på café några år och känner igen det där. Eftersom att man inte alltid vet vad stammisarna heter ger man dem smeknamn. Dessutom behöver de inte öppna munnen förrän deras mat står framför dem. Det är så det är liksom. Haha! Hoppas att hon kan få en hyfsad lön för mödan. Det är ofta ett himla slit på sådana ställen. Men man lär sig så mycket inför framtida jobb.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Tidsoptimist, hihi...
  Hoppas hon får både jobb och extra betalt, fniss....o extra majs i salladen :)
  Hur gammal är din dotter? Min blir snart 18 ;) Hon söker också sommar jobb...men det går trögt!
  Ha en fin kväll!
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Haha, vilket roligt smeknamn! ^^

  SvaraRadera
 5. Ha haa…hoppas Majsflickan får bättre jobb snart :)

  Kraaaam

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar liten historia, hoppas den slutar lyckligt med både extra betalt och extra majs!

  SvaraRadera
 7. Så skönt med en kliare som ej blir trötter, hoppas det ordnar sig för majsflickan :) kram

  SvaraRadera
 8. Ohh sådan killikillare skulle jag vilja ha med, samt hehe majsfickan =D, hoppas att hon får jobbet då. Samt skratt, rart att de döpt henne =D
  kram

  SvaraRadera
 9. Skönt med en kliare men inte riktigt samma sak som att bli kliad med handen!
  Så kul att hon fick komma på intervju... Där ser man, jag säger ju då det att man ska sticka ut lite i sina ansökningar, tror jag kanske ska behålla mitt ironiska cv brev jag hade ett inlägg om

  Kram

  SvaraRadera