tisdag 3 september 2013

EN KVÄLL MED PRAT, TÄVLINGAR OCH BULLAR



Finns det något godare än nybakta kanelbullar? Svårslaget i alla fall.


Hej!


Kvällarna går så himla fort här hemma.....

Jag tar in tvätten och sörjer att jag snart måste börja hänga tvätten inne.
Vi äter middag, fiskgratäng på en blandning av torsk och lax och lyssnar på Malin som alltid behöver prata av sig cirka en halvtimme.
Jag och Malin hälsar på Clas (hästen) och ger honom lite morötter och hö - betet börjar bli dåligt nu.
Vi leker lekar och tävlar om allt möjligt, Victor älskar att tävla och jag och Malin bryr oss inte om ifall vi förlorar - en perfekt kombination.
Vi hjälps åt att klia varandra fast alla helst vill bli kliad av Malin som har skönaste naglarna samtidigt som vi tittar på "Pirates of the Caribbean" och äter kanelbullar. 

Sen är det bloggdags jag sätter mig vid datorn. Victor går ner till helkroppsspegeln i hallen och Malin pendlar mellan oss två för att prata av sig det sista.




Nu ska jag krypa i säng och smörja in ögonen. Sist jag färgade mina bryn och fransar blev jag övertalad att köpa denna lilla miniburk som kostade dubbelt så mycket som själva behandlingen men jag är väldigt svag för krämer så jag var inte särskilt svårövertalad (trots att hon relaterade krämen till min ålder .....hmmmpppf). Hoppas den får mig att sova bättre också så jag slipper vakna och äta på nätterna.


I morgon är en ny dag, det är bara att trycka på "repeat" knappen.



Vi ses då!









13 kommentarer:

  1. Har testat ögonkräm några gånger. Blir alldeles suddig på ögonen nästan hela dagen efter. Vet inte om det är fel på mig eller på krämen.

    Men fy vad jobbig att vara vaken på natten. Jag misstänker att du inte äter tillräckligt på dagen ;-)

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Kanelbullar är verkligen supergoda. Nybakta, dagen efter har de redan hunnit bli ankmat.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Det lät som en mysig kväll tycker jag :-). Och nybakade kanelbullar, det är ju bara såååå gott! Jag måste prova att baka glutenfria bullar och håller tummarna för att de blir goda. Är det något jag saknar nu när jag inte äter gluten så är det kanelbullar och nybakat mjukt bröd. Men man lär sig allt eftersom att baka glutenfritt :-).

    Ha en fin tisdag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  4. Doften som slår en från kanlebullar är ljuvlig! Jag hade nog kunnat sätta i mig en hel plåt själv hehe...
    Funkar ögonkrämen på 1,5 åriga barn så dom kan sova igenom hela natten?? hehe

    Ha en bra dag!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  5. Känns som det smyger på med höstkänsla och det sprider ditt inlägg också...
    Mysigt samtidigt som lite vemodigt kan jag tycka.
    Då sitter det fint med lite ompyssling av torr hud osv...härligt med ny hudkräm ...aldrig fel :)
    Kanelbullar ..det måste jag baka snart...härligt :)
    Ha de gott
    Kram Lollo

    SvaraRadera
  6. Hembakade kanelbullar smakar verkligen bra! Extra gott med en kopp te eller lite kall mjölk. Riktig gofika :-)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Åhh retsticka där...nu vill jag också ha kanelbullar, NU! Kanske skulle baka igen för nu var det ett tag sedan vi hade några. Det är ju så himla gott.
    Nu har jag kikat runt här och såg en massa inlägg jag missat. Jag tror att jag varit mycket upptagen denna helg och missat mycket. Datron har knapt varit påslagen, ja furutom att skriva ett inlägg själv då.
    Härliga bilder från er semester i Paris och för att inte tala om den där muskelknutten som du är släkt med, vad han jobbat och legat i. Mycket arbete bakom såna muskler. Nu kan han hjälpa till mcyket där hemma och bära saker som ska flyttas och så när det behövs.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  8. Hihi va roligt inlägg......kanelbullar gillar jag, mums....men inte så mycket kakor, men bullar!....hoppas att du sov bra!!!
    Jo förresten, jag vann 100 kr på Bingolotto, haha...en början till en miljon, hihi.....
    Kraaam bia

    SvaraRadera
  9. NU blev JAG kanelbulleSUGEN :)

    SvaraRadera
  10. Du menar att krämen är till för unga fräscha bruttor. Perfekt till dig då!

    Ha en toppen kväll!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  11. Kanelbullar, så gott, så gott!

    Kvällarna försvinner. Bara en handling innan hemgång gör att det blir ännu kortare med tid innan det är dags att nana kudde. Lite trist men ett faktum. Jag gissar att det är viktigt att sätta guldkant på vardagen ibland så att det inte blir trist och tråkigt...Trots allt har vi mest vardag i våra liv :-)

    Ha det bäst

    SvaraRadera
  12. jag vaknar också hungrig på nätterna emellanåt, igår tog jag en banan men insåg sedan att det ej var så smart då det är socker i, hehe

    Oh hoppas att krämen hjälper då, samt fniss sonen går till helkropsspegeln, fniss. Gillar han att kika på sig själv, haha

    kramar

    SvaraRadera
  13. Det låter som en underbar dag! Nybakta kanelbullar, MUMS!! Det är bland det bästa jag vet :) Å visst är de där pirates-filmerna mysiga. Älskar allt som utspelar sig i en exotisk miljö med turkost hav..

    Härligt med dessa dagar, igår hade vi så fint väder att det var för varmt med långärmad tröja. Men ljusen på kvällen, det är det aldrig för varmt för ;)

    Ha en underbar onsdag <3 Jennie

    SvaraRadera